Atag OX6411LLN Bedienungsanleitung Seite 21

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 32
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 20
Mat Funksjon Tilbe‐
hør
Sku
ffpla
sse‐
ring
Tem‐
pera‐
tur
(°C)
Tid (min) Kommentarer
Liten
kake
Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Steke‐
brett
2 og
4
150
160
20 – 35 Plasser 20 små‐
kaker per steke‐
brett.
Eplepai Over-/
Undervar‐
me
Rist 2 180 70 – 90 Bruk 2 bokser
(20 cm diame‐
ter), diagonalt
forskjøvet.
Eplepai Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Rist 2 160 70 – 90 Bruk 2 bokser
(20 cm diame‐
ter), diagonalt
forskjøvet.
Fettfri
formka‐
ke
Over-/
Undervar‐
me
Rist 2 170 40 – 50 Bruk en kake‐
form (26 cm dia‐
meter).
Forvarm ovnen i
10 minutter.
Fettfri
formka‐
ke
Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Rist 2 160 40 – 50 Bruk en kake‐
form (26 cm dia‐
meter).
Forvarm ovnen i
10 minutter.
Fettfri
formka‐
ke
Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Rist 2 og
4
160 40 – 60 Bruk en kake‐
form (26 cm dia‐
meter). Diagonalt
forskjøvet.
Forvarm ovnen i
10 minutter.
Kort‐
brød
Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Steke‐
brett
3 140
150
20 – 40 -
Kort‐
brød
Ekte Varm‐
luft / Varm‐
luft
Steke‐
brett
2 og
4
140
150
25 – 45 -
Kort‐
brød
Over-/
Undervar‐
me
Steke‐
brett
3 140
150
25 – 45 -
21
Seitenansicht 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 31 32

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare